Jan van Tuel
Jan van Tuel
Medisch Pedicure

ProVoet Pedicure

Medisch Pedicure Junsun is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet pedicures en medische pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen.

ProVoet houdt toezicht op de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicure en medisch pedicure. Een ProVoet pedicure wordt geacht vakkundig zorg te dragen voor gezondheid van uw voeten.

ProVoet website

Op de ProVoet website kunt u vinden of een pedicure is aangesloten. Dat is voor u een teken dat u met een professional te maken heeft.

Type bijvoorbeeld 'junsun' in het zoekvak en u ziet mijn gegevens. Het kan zijn dat u eerst nog de vraag krijgt of u een risicovoet heeft. Kies dan voor 'medisch pedicure'.

ProVoet Pedicure

Risicovoeten

Op de website maakt ProVoet verschil tussen pedicures en medische pedicures. Heeft u een risicovoet dan is het verstandig om een afspraak te maken met een medisch pedicure. In alle andere gevallen maakt het niet uit.

Risicovoeten komen vaak voor bij diabetes, reuma, chemokuren, spasmen, hart & vaatziekten, huidaandoeningen, medicijngebruik of ouderdom.

Vragen

Zoekt u een betrouwbare (medisch) pedicure die is aangesloten bij ProVoet. Maak dan gewoon eens een afspraak. Mijn contactgegevens vindt u onderaan deze website.

Medisch Pedicure Junsun
Jan van Tuel
06 - 1995 9537
pedicure@junsun.nl

Airbornelaan 140
5632 JG  Eindhoven

Van Horneplein 3
6085 CZ Horn